Verhuur van afvalcontainers

Tijgerscrap - Verhuur afvalcontainersZorg voor een goede voorbereiding wanneer u met verbouwings- of renovatiewerken begint. Het tijdig wegvoeren van afval is belangrijk...laat het vooral niet opstapelen tot het als een last voor uw voeten ligt. Bestel voor het vlot laten wegvoeren van het afval een container bij Tijgerscrap in Lokeren! Wij brengen de container op het afgesproken moment naar u toe. Wanneer de werken beëindigd zijn of de container gevuld is staan we uiteraard direct weer op de stoep.

Snel, handig en ook voor minicontainers

Maakt u zich geen zorgen indien u slechts over een beperkte ruimte beschikt. Tijgerscrap beschikt over handige minicontainers die gemakkelijk te plaatsen zijn op een kleinere oppervlakte. Het huren van een container gebeurt snel en eenvoudig. U contacteert ons voor een afspraak en vanuit Lokeren bellen wij stipt op tijd bij u aan. Ook het wegvoeren gebeurt volledig volgens overeengekomen afspraken. Onze containers zijn geschikt voor allerlei afval, van tuinafval tot grond of bouwmaterialen van een woningafbraak.

Geniet van de vele voordelen:

  • Voor grote werken met veel afval;
  • Ook minicontainers beschikbaar;
  • Stipt op tijd geleverd en opgehaald;
  • Aan een heel betaalbare prijs;
  • In de omgeving van Lokeren en (ver) daarbuiten;
  • Ook voor het opkopen van schroot en de verkoop van tweedehandswagens.

Wilt u een beroep doen op Tijgerscrap voor het verhuur van afvalcontainers regio Lokeren? Neem dan vandaag nog contact op, graag tot ziens!

Back to Top