Beleef veel plezier aan een tweedehandswagen van Tijgerscrap.

Wilt u niet meteen een nieuwe wagen kopen of wilt u aan uw budget denken? Wilt u leren rijden in een tweedehandswagen? Tijgerscrap biedt een ruim aanbod aan tweedehandswagens in Lokeren aan. Wij staan voor betrouwbare en kwaliteitsvolle wagens die u nog vele jaren rijplezier zullen bezorgen.

Een ruime keuze voor ieder budget

Welke wagen u ook zoekt, kom gewoon eens even langs om onze ruime keuze te ontdekken. Het aanbod van Tijgerscrap voorziet in wagens voor ieder budget. Van kleine wagens met een sportieve tint tot grotere auto’s die het makkelijker maken voor grote gezinnen om zich te verplaatsen...we hebben alle automerken voor u klaarstaan, zodat u ze perfect kunt vergelijken. Bovendien bieden wij u een persoonlijke en klantvriendelijke service!

Onderhoud en herstel

Ook voor periodiek onderhoud en allerhande herstellingen hoeft u geen andere garagist te zoeken. Wij zorgen ervoor dat uw wagen steeds volledig in orde is. Bij iedere aankoop zullen wij u trouwens ook alle troeven van uw nieuwe aanwinst uitleggen. Koop dus met een gerust hart een tweedehandswagen uit ons ruime wagenpark:

  • Alle automerken zijn aanwezig;
  • Voor ieder budget en in alle stijlen;
  • Betrouwbare en volledig gecontroleerde wagens;
  • Service na verkoop;
  • Onderhoud en herstel gegarandeerd;
  • Ook voor de opkoop van schroot en de verhuur van afvalcontainers.

Stop direct uw zoektocht naar een tweedehandswagen. Kom naar Tijgerscrap in Lokeren en maak een slimme keuze voor plezier op de baan! Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende inlichtingen, graag tot ziens!

Back to Top