Schroothandel

Tijgerscrap - Opkopen van schrootWat te doen met uw oud ijzer dat zich ondertussen begint op te stapelen? Zit u met schroot of een autowrak? Kies voor een snelle oplossing en laat het ophalen door Tijgerscrap in Lokeren. Bel ons nu meteen en u bent direct verlost van dat oude ijzer! Tijgerscrap is erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM), een bevestiging van het feit dat wij conform alle geldende richtlijnen, wetten en regels te werk gaan.

Ophaaldienst aan huis

Voor het ophalen van oud ijzer hanteren wij een dagprijs. U kunt uw ijzer tot bij ons brengen maar wij halen het ijzer ook zonder problemen, veilig en met veel plezier bij u op. Bovendien kunt u ook voor al uw autowrakken bij ons terecht. Als u vandaag contact opneemt dan komen wij in de loop van de dag nog bij u langs, tenzij u op een ander moment een afspraak wilt.

Voor partiulieren en bedrijven

Bedrijven die met metalen constructies zitten waar geen gebruik meer van wordt gemaakt, mogen ons ook gerust bellen of een afspraak maken om ze te laten weghalen. Wij komen de constructies op het terrein afbreken en nemen het metaal direct mee. Zo kan het vrijgekomen terrein onmiddellijk gebruikt worden. Kortom, laat uw oud ijzer ophalen door de schroothandel uit Lokeren: Tijgerscrap:

  • Een mooie dagprijs;
  • Een goede service bij brengen én ophalen;
  • Erkend door OVAM;
  • Afbraak en afvoer van metalen constructies;
  • Ophalen van autowrakken;
  • Ook voor de verhuur van afvalcontainers en de verkoop van tweedehandswagens.
Back to Top